Rustfast smed

 

Er du en ørn til at svejse og har du god teknisk forståelse?

 

Vi søger en rustfast smed, som udover at lave kvalitetssvejsninger, også har flair for og lyst til montageopgaver.

 

Alsidige opgaver

 

Med reference til produktionschefen bliver din fornemmeste opgave at svejse konstruktioner til og montere nogle af branchens bedste maskiner. Du får altså mulighed for at følge dit arbejde fra den spæde start og til det ryger ud ad døren. Helt optimalt er du også åben over for mindre montageture i ind- og udland.

 

Af ansvarsområder kan nævnes:

 

  • Svejsning af konstruktioner til maskiner
  • Deltagelse i montage og udviklingsarbejde
  • Aktiv deltagelse i implementering af løbende forbedringer

 

Udadvendt og selvstændig

 

Du har en håndværksmæssig uddannelsesbaggrund og du har erfaring med tig-svejsning og montage af rustfrit procesudstyr.

Du drives af din faglige stolthed og dit høje kvalitetsniveau, og du forstår vigtigheden af fortsat udvikling af både virksomhedens processer og dig selv. Du er en teamplayer, men kan også arbejde selvstændigt, og du tør give feedback for at opnå den ønskede kvalitet af arbejdet.

Du kan arbejde i Microsoft Office-pakken på brugerniveau.

 

Uformel og dynamisk organisation

 

Vi er en uformel og flad organisation, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden. Vi kan have travlt, men går ikke på kompromis med at have det sjovt og samtidig behandle hinanden ordentligt. Du får +30 professionelle, engagerede og dygtige kolleger, der glæder sig til at tage godt imod dig og lære dig at kende.

Du tilbydes gode ansættelsesforhold med en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer, og bl.a. også indeholder en velfungerende personaleforening med god opbakning og kantineordning.

 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at tage fat i Produktionschef Martin Pedersen på mobil: +45 2086 7853.

 

Send din ansøgning til map@uni-food.com allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler.

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


 

Uni-Food Technic A/S er en førende aktør inden for udvikling og fremstilling af specialmaskiner til fødevareindustrien - primært inden for lakseindustrien. Vi er dedikerede til at levere innovative løsninger, der optimerer produktionen og sikrer den højeste kvalitet og effektivitet for vores kunder. Udstyret spænder bredt fra højteknologiske servosystemer til mere simple mekaniske systemer. Virksomheden har eksisteret siden 1985 og har en solid position på markedet.